VAN DER HART FINANCE
Voor interim werk en advies op het gebied van finance en control
 

OVER WERNER VAN DER HART

Ik ben Werner van der Hart MSc .

Na meer dan 25 jaar werkervaring te hebben opgedaan in verschillende organisaties op het gebied van bedrijfsvoering, finance en control ben ik op 1 mei 2017 als zelfstandige gestart onder de naam van Van der Hart Finance

Ik ben een betrokken en bekwame finance professional die op interim en freelance basis werkzaamheden voor uw organisatie kan uitvoeren.


Op 1 juni 2018 heb ik mijn master diploma uitgereikt gekregen. Weer een mijlpaal bereikt,  waardoor ik de titel MSc achter mijn naam kan zetten.


Als een ervaren business controller kan ik het management ondersteunen als sparring partner en zal ik mijn ruime ervaring in Finance, Control en ICT gebruiken om het control-proces, de managementrapportages en AO/IC verder te verbeteren. Uitgangspunt hierbij is de strategie van de organisatie en de behoefte aan stuur- en verantwoordingsinformatie van het management.


Met mijn ruime ervaring als leidinggevende, een goed gevoel voor humor kan ik een positieve bijdrage leveren aan het inrichten, optimaliseren en integreren van onder andere financiële administraties en andere administratieve processen.

Het letterlijk leveren van meetbare toegevoegde waarde en het behalen van de afgesproken doelen, zijn mijn drijfveer. Dit realiseer ik door inzet van de juiste persoon voor de juiste taak en waar nodig uiteraard door zelf de handen “uit de mouwen te steken”. Ik communiceer erg gemakkelijk op diverse niveaus met alle stakeholders. Ik ben een zeer vaardige, zelfstandige, initiatiefrijke, analytisch sterke, (financieel) manager met ruim 15 jaar ervaring als manager bij verschillende organisaties. Daarnaast ben ik een overtuigende people manager die, daar waar mogelijk, uw medewerkers zal coachen en prikkelen om het beste uit zichzelf te halen. Als financieel professional heb ik een rijke en zeer brede ervaring opgebouwd. Hierdoor ben ik uiterst breed inzetbaar.


Ik ben inzetbaar voor alle organisaties, maar heb de laatste jaren veel ervaring opgedaan bij  zorginstellingen, maatschappelijk betrokken organisaties en overheden die te maken hebben met belangrijke en complexe veranderprocessen. Ik help u met uw maatschappelijke opdracht te vertalen in passende financiële instrumenten. Een maatschappelijke opdracht vraagt om grip op uw financiële middelen. Om met beperkte middelen een maximale bijdrage leveren zonder dat de financiële slagkracht van uw organisatie verloren gaat.


Kernkwaliteiten van mij zijn:

  • Organiseren en effectueren van goede management informatie.

  • Professionaliseren van administraties en de control functie.

  • Focus op middellange en lange termijn.

  • Drive om een goede bedrijfsvoering te realiseren.

  • Optimaliseren kasstroom en treasury.

  • Affiniteit met automatisering en ICT.

  • Managen van de liquiditeit en beheren van financiële risico’s.

Voor verder informatie verwijs ik naar mijn LinkedIn. Meer weten over mij, mijn werkwijze en/of mijn CV ontvangen? Neem dan contact met mij op.