VAN DER HART FINANCE
Voor interim werk en advies op het gebied van finance en control
 

VAN DER HART FINANCE 

Lokaliseer de uitdagingen, ontdek de kansen en krijg de bijbehorende administratie op orde. Dat is waar Van der Hart Finance voor kan zorgen. Dankzij de vele ervaringen zoals ook vermeld op de pagina werkervaringen is Van der Hart Finance in staat om met jullie organisatie een positiever resultaat te behalen.


Werner van der Hart (MSc) is een betrokken en vakbekwame finance professional, die op interim basis beschikbaar is voor werkzaamheden binnen uw organisatie. Nieuwsgierig naar wie ik ben, en wat ik kan betekenen voor uw organisatie? Dat kunt u vinden op de pagina werkwijze en de pagina over mij.


Wilt u direct contact met Werner van der Hart, dan kan dat via de contact pagina.
WERKWIJZE

 

VDHF7_1
VDHF4
VDHF6_2
VDHF8
VDHF9_1
VDHF3

 

 

OVER VAN DER HART FINANCEIk ben Werner van der Hart (MSc). Na meer dan 25 jaar werkervaring te hebben opgedaan in verschillende organisaties op het gebied van bedrijfsvoering, finance en control ben ik op 1 mei 2017 als zelfstandige gestart onder de naam van Van der Hart FinanceIk ben een betrokken en bekwame finance professional die op interim en freelance basis werkzaamheden voor uw organisatie kan uitvoeren. 
Als een ervaren business controller kan ik het management ondersteunen als sparring partner en zal ik mijn ruime ervaring in Finance, Control en ICT gebruiken om het control-proces, de managementrapportages en AO/IC verder te verbeteren. Uitgangspunt hierbij is de strategie van de organisatie en de behoefte aan stuur- en verantwoordingsinformatie van het management.